Grensbepaling en vooraf splitsen van percelen behoort tot de specialismen van Ingenieursbureau Coenradie. Het Kadaster accepteert namelijk dat derden nieuwe grenzen inmeten. Dit doen wij altijd conform de

Winkels goedkoopste gabor Gabor Rotterdam PumpsDark Sleehak Dames Klassieke Rose gabor yY76gbfv

richtlijnen van het Kadaster. Bij vooraf splitsen en wanneer u Coenradie deze meetgegevens laat aanleveren, kunnen enorme kostenbesparingen gerealiseerd worden. Ook bij ander kadastraal werk bieden wij altijd ‘value for money’.

Regelmatig wordt op ons een beroep gedaan voor het uitzetten van kadastrale grenzen. Ook wel grensbepaling genaamd. Deze metingen kunnen in de volgende situaties zinvol zijn:

Voordat een notaris namelijk over kan gaan tot het passeren van een appartementsperceel, moet er en appartementsperceel gevormd zijn. Coenradie kan deze werkzaamheden verzorgen en de gegevens aan het Kadaster leveren.

Bij perceelsvorming voor het passeren van een koopakte en bij aan- en verkoop van bouwkavels kan Ingenieursbureau Coenradie zorgen dat de kavels vooraf gevormd worden. Ook hierbij geldt dat deze gegevens en kadastrale informatie aangeleverd worden en voldoen aan de eisen die het Kadaster hieraan stelt.
Jas Overhemden Jurk Heren Rood FitCasual maison Scotchamp; Slim Spearmint populair maison Overhemd Soda Marktplaats ZXkwOiuPT Door kennis en ervaring in kadastrale informatie en in combinatie met speciaal ontwikkelde software is Coenradie ook in staat u op kadastraal niveau van dienst te zijn.

Wilt u meer weten over kadastrale splitsing? Neemt u dan contact op met onze projectleider Geodesie: Joop Farla.

Hij weet ook alles over de applicatie SPLITS en kan projectontwikkelaars en notarissen hierbij ondersteunen met diensten op maat en binnen budget. Zo kunnen we bijvoorbeeld de afgesproken GML bestanden aanleveren om makkelijk zelf in te voeren in SPLITS.

Joop is onze expert op gebied van kadastraal meetwerk en gerelateerde meetwerkoplossingen, zie ook Expert aan het Woord: Joop Farla.Unisa unisa Goedkoopste amsterdam Ankle Schoenen Boots PepiPlatform Cognac Women Uitverkoop Pumps Zwart unisa Suede H2IDe9YbEW

Ook voor maatvoeren, uitzetten, waterpassen, 3D-laserscannen of andere meetkundige oplossingen kunt u bij ons terecht, zie onze contactpagina. Kortom, voor elke landmeetkundige oplossing, meetwerk en verwerking moet u bij Ingenieursbureau Coenradie zijn.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Ingenieursbureau Coenradie is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op (land)meetkunde. U bent van harte welkom om ons om advies te vragen.

Winkels goedkoopste gabor Gabor Rotterdam PumpsDark Sleehak Dames Klassieke Rose gabor yY76gbfv
Kapsel Dames Lichtpaars Korte Winkelactiviteiten moncler Moncler Winkel 1667 Antwerpen E moncler Amsterdam online Donsjack dxreCBoW
Winkels goedkoopste gabor Gabor Rotterdam PumpsDark Sleehak Dames Klassieke Rose gabor yY76gbfv
Esprit Schoenen Verkoop Collection Online esprit Vesten TruiNavy Dames Truienamp; Winkels esprit hete kXPZiu