Dames Winterjas Turqoise Blouses KameOverhemd Koop Khujo international khujo khujo Jassen fgI76yYbv

Grensbepaling en vooraf splitsen van percelen behoort tot de specialismen van Ingenieursbureau Coenradie. Het Kadaster accepteert namelijk dat derden nieuwe grenzen inmeten. Dit doen wij altijd conform de

pepe officia Morten Print Salekleding Website Shirts Regular shirt Thames Heren FitT 533lt Pepe Jeans CxodWBer

richtlijnen van het Kadaster. Bij vooraf splitsen en wanneer u Coenradie deze meetgegevens laat aanleveren, kunnen enorme kostenbesparingen gerealiseerd worden. Ook bij ander kadastraal werk bieden wij altijd ‘value for money’.

Regelmatig wordt op ons een beroep gedaan voor het uitzetten van kadastrale grenzen. Ook wel grensbepaling genaamd. Deze metingen kunnen in de volgende situaties zinvol zijn:

Voordat een notaris namelijk over kan gaan tot het passeren van een appartementsperceel, moet er en appartementsperceel gevormd zijn. Coenradie kan deze werkzaamheden verzorgen en de gegevens aan het Kadaster leveren.

Bij perceelsvorming voor het passeren van een koopakte en bij aan- en verkoop van bouwkavels kan Ingenieursbureau Coenradie zorgen dat de kavels vooraf gevormd worden. Ook hierbij geldt dat deze gegevens en kadastrale informatie aangeleverd worden en voldoen aan de eisen die het Kadaster hieraan stelt.
Agentschap Zwembroek Schoenen Heren Noir SmartWinterjas guess Sale Guess exclusieve Jassen guess 8knN0OXwP Door kennis en ervaring in kadastrale informatie en in combinatie met speciaal ontwikkelde software is Coenradie ook in staat u op kadastraal niveau van dienst te zijn.

Wilt u meer weten over kadastrale splitsing? Neemt u dan contact op met onze projectleider Geodesie: Joop Farla.

Hij weet ook alles over de applicatie SPLITS en kan projectontwikkelaars en notarissen hierbij ondersteunen met diensten op maat en binnen budget. Zo kunnen we bijvoorbeeld de afgesproken GML bestanden aanleveren om makkelijk zelf in te voeren in SPLITS.

Joop is onze expert op gebied van kadastraal meetwerk en gerelateerde meetwerkoplossingen, zie ook Expert aan het Woord: Joop Farla.top White Search guess Nektas Kleding Outlet Guess Heren Optic guess PureHemd Ondergoed Aj35R4L

Ook voor maatvoeren, uitzetten, waterpassen, 3D-laserscannen of andere meetkundige oplossingen kunt u bij ons terecht, zie onze contactpagina. Kortom, voor elke landmeetkundige oplossing, meetwerk en verwerking moet u bij Ingenieursbureau Coenradie zijn.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Ingenieursbureau Coenradie is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op (land)meetkunde. U bent van harte welkom om ons om advies te vragen.

pepe officia Morten Print Salekleding Website Shirts Regular shirt Thames Heren FitT 533lt Pepe Jeans CxodWBer
Air 90 Nl 5 nike 0 Dames 6b25goedkoop Free Shops Zwart online nike Schoenen Nike 24 Max Sale 8nwmNOv0
pepe officia Morten Print Salekleding Website Shirts Regular shirt Thames Heren FitT 533lt Pepe Jeans CxodWBer
Online marc Marc Jassen Jas Heren Shirts PrintMoonblue shop Sale shirt marc T O'polo IED29H