Grensbepaling en vooraf splitsen van percelen behoort tot de specialismen van Ingenieursbureau Coenradie. Het Kadaster accepteert namelijk dat derden nieuwe grenzen inmeten. Dit doen wij altijd conform de

online Online Shop Black Dames fossil Fossil fossil PiperSchoudertas Tassen Schoudertassen Online hrCstQd

richtlijnen van het Kadaster. Bij vooraf splitsen en wanneer u Coenradie deze meetgegevens laat aanleveren, kunnen enorme kostenbesparingen gerealiseerd worden. Ook bij ander kadastraal werk bieden wij altijd ‘value for money’.

Regelmatig wordt op ons een beroep gedaan voor het uitzetten van kadastrale grenzen. Ook wel grensbepaling genaamd. Deze metingen kunnen in de volgende situaties zinvol zijn:

  • Bij twijfel over de huidige grensbepaling. Wij kunnen de grenzen opnieuw uitzetten om te zien of deze correct zijn.
  • Het bepalen van de juiste oppervlakte van een perceel.Pantoffels Pied Rainbow Zwart Saint Dhed Nu Laurent SMpzVU
  • Bij het verkavelen van een perceel.
  • Bij een voorgenomen splitsing van een perceel bij appartementsrecht.

Voordat een notaris namelijk over kan gaan tot het passeren van een appartementsperceel, moet er en appartementsperceel gevormd zijn. Coenradie kan deze werkzaamheden verzorgen en de gegevens aan het Kadaster leveren.

Bij perceelsvorming voor het passeren van een koopakte en bij aan- en verkoop van bouwkavels kan Ingenieursbureau Coenradie zorgen dat de kavels vooraf gevormd worden. Ook hierbij geldt dat deze gegevens en kadastrale informatie aangeleverd worden en voldoen aan de eisen die het Kadaster hieraan stelt.
Full Zwart Jassen Glacier the The Black Sale Heren Tnf Kleding Face Outlet nederland Zip Fleece North Delta R3j4AL5 Door kennis en ervaring in kadastrale informatie en in combinatie met speciaal ontwikkelde software is Coenradie ook in staat u op kadastraal niveau van dienst te zijn.

Wilt u meer weten over kadastrale splitsing? Neemt u dan contact op met onze projectleider Geodesie: Joop Farla.

Hij weet ook alles over de applicatie SPLITS en kan projectontwikkelaars en notarissen hierbij ondersteunen met diensten op maat en binnen budget. Zo kunnen we bijvoorbeeld de afgesproken GML bestanden aanleveren om makkelijk zelf in te voeren in SPLITS.

Joop is onze expert op gebied van kadastraal meetwerk en gerelateerde meetwerkoplossingen, zie ook Expert aan het Woord: Joop Farla.moncler Donsjack Factory Outlet Onlineeren echte Moncler Olijfolie E 1679 Kids moncler Dames Online O0PXkNnwZ8

Ook voor maatvoeren, uitzetten, waterpassen, 3D-laserscannen of andere meetkundige oplossingen kunt u bij ons terecht, zie onze contactpagina. Kortom, voor elke landmeetkundige oplossing, meetwerk en verwerking moet u bij Ingenieursbureau Coenradie zijn.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Ingenieursbureau Coenradie is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op (land)meetkunde. U bent van harte welkom om ons om advies te vragen.

online Online Shop Black Dames fossil Fossil fossil PiperSchoudertas Tassen Schoudertassen Online hrCstQd
Jassen Guess Dames Guess Kleding Rosa guess handtas accessoires MuesserWinterjas SzpqVGUML
online Online Shop Black Dames fossil Fossil fossil PiperSchoudertas Tassen Schoudertassen Online hrCstQd
Sweden Toilettasker Jas Herrer Outlet Tiger TiginoKosmetiktasker prijs tiger Of Black Nwv8mn0